top of page

Příslušenství pro vozy Volvo


Život je dobrodružství a naše speciálně navržené příslušenství Vám z něj pomůže vytěžit co nejvíce. Bez ohledu na to, jaké jsou Vaše vášně, pro Vás máme tu pravou výstroj, která Vám pomůže se jim věnovat. Pokračujte dál a prohlédněte si nabídku příslušenství Volvo Cars, které bylo stvořeno pro Vás a Váš způsob života.



Lifestylové kolekce

Novým přírůstkem do lifestylové kolekce společnosti Volvo Cars je stylové a zároveň i funkční kožené pouzdro přizpůsobené klíči od vozu Volvo S90, V90, XC40, XC60 a XC90. Pouzdro chrání povrch vašeho klíče před poškozením a opotřebením. V lifestylové kolekci automobilky Volvo Cars najdete celou řadu vysoce kvalitních produktů, které stojí za prozkoumání. Ať už hledáte dárek pro někoho ze svých blízkých nebo si chcete pořídit něco pěkného pro sebe, najdete to zde.



Střešní nosiče

Snadná instalace i demontáž a aerodynamický profil dělají ze střešního nosiče s křídlovým profilem pro ližiny ideální základ, ať už chcete převážet lyže, kolo či střešní box. Cesty za sportem si díky němu užijete ještě mnohem více.




Skládací a sklopný nosič kol

Lehký a odolný sklopný nosič na kola nainstalujete na tažný závěs během pár vteřin. A pokud jej zrovna nepotřebujete, jednoduše jej dáte do kufru nebo necháte doma. Na tento držák naložíte 2 kola a nepřipravíte se o přístup do zavazadlového prostoru.



Střešní boxy

Úložný prostor vozů Volvo je pověstný. Někdy si toho s sebou ale potřebujete vzít jednoduše více. Pro tyto účely je zde Aerodynamický střešní box Volvo Cars. Je stabilní, odolný a snadno se s ním manipuluje.





Comments


bottom of page