top of page

Subaru Solterra - nový zdroj síly, nové možnosti



Dojedete kamkoliv a ještě dál


Slunce a Země. Sol a terra. Společně v přírodě. Společně v Subaru SOLTERRA, které je čistě elektrickým SUV vybaveným účinným pohonem všech kol AWD určeným do nejnáročnějších podmínek. S typickým potěšením z jízdy okořeněným bezpečností směřuje do udržitelné budoucnosti.


Technologie

Pohon všech kol AWD je základním předpokladem mimořádně vysoké úrovně jízdní bezpečnosti vozů Subaru. Dvě elektrické hnací jednotky eAxle, které nezávisle pohánějí přední a zadní kola modelu SOLTERRA, umožňují přesně regulovat točivý moment k jednotlivým kolům. Tím se pohon všech kol Subaru AWD dostává na novou úroveň účinnosti. Kromě toho systém X-MODE spolu s novou funkcí Grip Control poskytují potřebnou přilnavost i na nezpevněném povrchu. Tím elektřinou poháněný automobil jednoznačně překonává všechna očekávání.




Inovativní uspořádání kokpitu přímo k řidiči ještě více zpříjemní řízení.


Díky zmenšenému tvaru přístrojové desky, byl pro všechna sedadla vytvořen dostatečný prostor a umožňuje využitím specifikací jedinečných pro BEV s velkou prosklenou střechou.




12,3“ centrální displej

Velký centrální displej kombinuje pro maximální čitelnost vysoký jas s minimalizovanými odrazy. Je důmyslně umístěn tak, aby umocňoval pocit prostoru a zároveň umožňoval co nejsnadnější používání.





Panoramatické střešní okno

Panoramatické střešní okno umocňuje pocit vzdušnosti a prostornosti. Elektricky posuvná sluneční clona zabraňuje oslňování a přenosu tepla od přímého slunečního svitu.







bottom of page