top of page

Servis pro starší vozy Renault


I starší vůz si zaslouží kvalitní péči!


Chcete ušetřit na údržbě svého staršího vozu? Trváte i nadále na využívání originálních náhradních dílů? Chcete se spolehnout na svůj servis?

Pak je Renault Advantage, program pro starší vozidla určený přesně pro vás. Svěřte svůj vůz do rukou profesionálů autorizovaného servisu a využívejte těchto jedinečných výhod programu Renault Advantage.



PROČ SI VYBRAT PROGRAM RENAULT ADVANTAGE

Chcete ušetřit na údržbě svého staršího vozu? Trváte na originálních náhradních dílech a profesionalitě autorizovaného servisu? Pak je tento program určený přesně pro vás. Renault Advantage je servisní program pro starší vozy Renault.


UŠETŘETE 20% S PROGRAMEM RENAULT ADVANTAGE

V rámci programu Renault Advantage využíváte mimo jiné i produkty z nové řady originálních náhradních dílů pro starší vozy Value+, jejichž cena je přizpůsobená zůstatkové hodnotě vozu a zároveň respektuje vysoké kvalitativní standardy značky Renault.


SLUŽBY A ÚDRŽBA RENAULT

Zvýhodněná nabídka Renault Advantage šitá na míru potřebám vašeho vozu a vašemu rozpočtu při současném využití autorizovaného servisu Renault. Jedná se o jedinečnou nabídku, díky které ušetříte náklady na údržbu svého vozu Renault.




bottom of page