top of page

Věrnostní program CITROËN & VY



S NÁMI VÍTE, NA ČEM JSTE

Citroën & vy: nová zkušenost pro vás & s vámi


Citroën & Vy, to jsou závazky pro Vaši větší pohodu: auto vrácené v čistém stavu, práce bez předchozího souhlasu zdarma...

 

Citroën se zavazuje neprovádět žádné práce bez Vašeho souhlasu… jinak je nebudete platit.

Pokud svěříte auto do servisu, technici budou provádět pouze opravy, které jste si dohodnuli.


V případě, že zjistí, že něco nefunguje, nebo najdou opotřebovaný díl, Citroën si vyžádá Váš souhlas, než se do příslušné práce pustí.


Nemusíte se proto bát žádného překvapení při úhradě faktury.

 

Citroën se zavazuje vrátit Vám vůz po zásahu v servise v čistém stavu. Vedle oprav, kontrol nebo zásahů našich techniků tak věnujeme Vašemu vozu bezplatnou péči navíc.


Umytí vozu platí pro zakázky nad 10 000 Kč bez dalších doplňků a modelovou řadu.

 

Na věku záleží: Pokud považujete za důležité, aby byl Váš Citroën vždy ve výborném stavu, ale zároveň nechcete zvyšovat své náklady na opravy a údržbu, máme pro Vás řešení - až 25% slevy na originální náhradní díly pro vozy starší 4 let. U nás totiž na věku záleží - čím starší je Váš vůz, tím větší slevu na originální náhradní díly dostanete. Pro 4 letý vůz využijte slevu 10%, na 7 letý a starší dokonce 25%. Váš Citroën tak získá díly stejné kvality jako ty, které byly použity při jeho výrobě, čímž prodloužíte jeho životnost.

  • 10% na vozy starší 4 let

  • 15% na vozy starší 5 let

  • 20% na vozy starší 6 let

  • 25% na vozy starší 7 let

Dopřejte svému vozu profesionální péči bez ohledu na věk a navštivte náš autorizovaný servis Citroën. Je krásné, když originál zůstane originálem!


Výše uvedené slevy neplatí pro příslušenství, řadu dílů Eurorepar, repasované díly, filtry pevný částic (FAP) a baterie. Slevy nejsou kumulovatelné s jinými promo akcemi. Změna programu "Na věku záleží" vyhrazena.




bottom of page